Inschrijven kan tot 01-08-2024
Het trainen van fysieke aspecten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen
Businessclub VV Smitshoek, Smitshoeksebaan 25, 2993 BZ Barendrecht
14 augustus 2024

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Masterclass ‘Het trainen van fysieke aspecten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen'. Deze Masterclass vindt plaats op Woensdag 14 augustus 2024 in de Businessclub van VV Smitshoek, Smitshoekse Baan 25, 2993 BZ te Barendrecht. We zijn bijzonder verheugd dat Wesley Bosman (bewegingswetenschapper en voormalig Head of Performance Excelsior Rotterdam) zijn medewerking wil verlenen aan deze praktijkgerichte Masterclass. 

Deze masterclass gaat in op de fysieke aspecten van de seizoen voorbereiding. Hoe krijg je spelers individueel, en als team, zo fit mogelijk, en beperk je het risico op blessures. 

Doel van de Masterclass:
Deelnemers op een interactieve en inspirerende manier kennis laten maken met de visie van Wesley Bosman, en zijn werkwijze. Vanuit zijn ervaring als performance trainer van individuele atleten, en als voormalig Head of Performance van Excelsior Rotterdam, zal hij zijn ideeën en gedachten met je delen. 

Welke aspecten zullen aan bod komen:

  • “Praktische kennis is top, maar pas als je die kennis ook in theorie begrijpt, kun je levenslang genieten van mooie (fysieke) resultaten. Naast de wetenschap te vertalen naar de praktijk, is het daarom ook gaaf en vooral belangrijk die kennis op de juiste persoonlijke manier te verwoorden.”

Met dit als uitgangspunt zal Wesley in zijn interactieve presentatie ons meenemen in de seizoen voorbereiding. Hoe wordt je conditioneel ijzersterk, loop je minder kans op blessures, en welke tips en tricks kun je gebruiken om dit doel te bereiken. Gebruikmakend van een praktische tool, ‘tempo runs’, en zijn kennis en ervaring heb je na afloop van deze masterclass voldoende stof tot nadenken hoe je dit kunt/moet gaan toepassen bij de start van het seizoen. 

LET OP:
Als je op voorhand vragen hebt, informatie over een specifiek onderwerp behandeld zou willen zien worden, uitdagingen hebt die je graag wilt delen zodat dit een onderdeel kan zijn van de bijscholing, stuur deze vragen of onderwerpen dan via secretaris @vvon.nl in, dan kan Wesley deze meenemen in zijn programma.

PROGRAMMA

Het programma met de tijden ziet er als volgt uit.

18.30 - 19.00 Ontvangst/Inschrijven deelnemers
19.00 - 19.15 Inleiding Masterclass
19.15 - 20.15 Deel 1 Masterclass
20.15 - 20.30 Pauze
20.30 - 21.45 Deel 2 Masterclass
21.45 – 22.00 Evaluatie/vragen
22.00   Afsluiting/einde masterclass

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze masterclass levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 

Bij binnenkomst wordt uw toegangsbewijs (de QR-code) gescand. Neem deze QR-code dus altijd mee op uw telefoon of uitgeprint. Na afloop van het congres dient u deze QR-code opnieuw te laten scannen. Indien u de QR-code niet laat scannen aan het begin, en na afloop van het congres, zullen geen licentiepunten worden toegekend.

Direct nadat u de QR-code na afloop van de masterclass hebt laten scannen, worden de licentiepunten aan uw persoonlijke VVON-account toegevoegd. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de bij de VVON behaalde licentiepunten. U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten. Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

Wanneer u een (nieuwe) licentie gaat aanvragen bij de KNVB, download u de certificaten via MIJN VVON/Overzicht licentiepunten (eerst inloggen op de VVON-website) en stuurt deze naar de KNVB.

Heb je vragen over het aanvragen van licentie, neem dan contact op met KNVB CONTACT, 088-0275050 of via email naar contact@knvb.nl

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 29,00 (inclusief koffie/thee en 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar secretaris@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 59,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar secretaris@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen..

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan secretaris@vvon.nl. Bij annulering vóór 7 augustus a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 7 augustus of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing..

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 29
Niet ledenprijs € 59
14 augustus 2024
19.00
3 licentiepunten
Businessclub VV Smitshoek, Smitshoeksebaan 25, 2993 BZ Barendrecht