Ik wil mijn verhaal doen

De uitbraak van het coronavirus is van grote invloed op ons leven. Het zijn vreemde en onzekere tijden waarin we nu leven. Het coronavirus houdt ons allemaal in zijn greep en niemand kan precies zeggen hoe lang dit nog gaat duren. Het allerbelangrijkst is nu onze gezondheid. Wij hopen dan ook dat u en uw naasten gezond zijn en ook gezond zullen blijven. Blijf op elkaar letten.

Op 31 maart 2020 heeft de KNVB besloten dat de competities in het amateurvoetbal niet meer worden hervat. Er zullen géén promovendi zijn en ook géén degradanten. Het volgend seizoen start iedereen (in principe) in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

Als VVON begrijpen wij het besluit van de KNVB, maar ook de KNVB kan niet alles weten en overzien. Wij uiteraard ook niet. Daarom willen we graag weten hoe het met u gaat als Trainer-coach. Heeft de Coronacrisis en het besluit van de KNVB om de competitie niet meer te hervatten gevolgen voor u? Loopt u tegen problemen aan bij de vereniging waar u werkzaam bent? Of zijn er andere zaken waarvan u niet precies weet hoe dit aan te pakken? Of wellicht heeft u ook wel een positieve ervaring die u wil delen?

Uw ervaringen en die van uw collega trainers zorgen ervoor dat wij als VVON een goed beeld krijgen van de gevolgen van de coronacrisis en waar Trainer-coaches nu tegenaan lopen. Hierdoor kunnen we nog beter ons werk doen en uw belangen op een goede wijze behartigen. Laat ons dus weten hoe het met u gaat en doe uw verhaal!

LER OP: Bent u lid van de VVON en heeft u een dringende vraag of acuut probleem KLIK HIER

Corona meldpunt