Nederlands Trainers Congres

Het Nederlands Trainers Congres (NTC) wordt ieder jaar in mei georganiseerd door de VVON en de Coaches Betaald Voetbal, in samenwerking met de KNVB en het vakblad De Voetbaltrainer. Deze inspirerende dag (bijscholing) kan door VVON-leden met korting bijgewoond worden.

Elk jaar wordt het congres door zo’n 1300 voetbaltrainers uit heel Nederland bijgewoond. Het programma van het Nederlands Trainers Congress bestaat uit diverse inspirerende velddemonstraties. Daarnaast kunt u een informatiemarkt bezoeken van bedrijven met innovatieve producten en diensten voor de voetbalwereld.

Rinus Michels Awards
Ieder jaar worden op het Nederlands Trainers Congres de Rinus Michels Awards uitgereikt aan verdienstelijke coaches en opleiders in zowel het betaald- als amateurvoetbal. Het gaat om prijzen voor de beste trainer-coach van het jaar, de beste jeugdopleiding van het jaar en (indien van toepassing) de Oeuvreprijs voor de trainer-coach die zowel nationaal als ook internationaal veel heeft betekend voor het Nederlands voetbal.

Korting

Het bijwonen van het Nederlandse Trainers Congres levert voor voetbaltrainers 4  licentiepunten op. VVON-leden krijgen een hoge korting op de normale toegangsprijs voor het NTC. De hoogte van de korting wordt jaarlijks vastgesteld.

Aanmelden voor het congres (voor leden en niet-leden) kan via Inschrijven Trainerscongres