Geplaatst op 14 november 2017

Boeiende bijscholing bij Excelsior Maassluis

Op woensdag 8 november 2017 organiseerde de VVON een bijscholing bij 2e Divisionist Excelsior Maassluis. Er waren 120 geïnteresseerde trainer-coaches afgekomen op deze bijeenkomst in het kleine maar knusse clubhuis van Excelsior Maassluis.Tijd ens de uitleg van de te geven demonstratietraining door Jeroen Rijsdijk, Hoofdtrainer van Excelsior Maassluis en in 2017 genomineerd voor de Rinus Michels Award, was er al sprake van een zeer levendige interactie tussen Jeroen Rijsdijk en de aanwezige trainers.

Ook na afloop opnieuw veel interactie tussen de deelnemers aan de bijscholing en Jeroen Rijsdijk, waarbij Jeroen Rijsdijk steeds op een enthousiaste en overtuigende wijze inging op de gestelde vragen. De studiebijeenkomst werd afgesloten met een presentatie van René Felen. René gaf een boeiende interactieve presentatie met als thema: “Teamontwikkeling, de sleutel voor blijvende topprestaties”.

Na afloop van deze bijscholing waren er veel lovende woorden  van de aanwezigen over zowel de bijdrage van Jeroen Rijsdijk als de bijdrage van René Felen. Er werd daarna nog lang nagepraat onder het genot van een drankje. De VVON kijkt terug op een zeer geslaagde bijscholing en dankt Excelsior Maassluis voor de geboden gastvrijheid.

Kijk in de Kennisbank voor de presentatie en uitgewerkte demonstratietraining van Jeroen Rijsdijk (Inloggen als lid is vereist).