Geplaatst op 30 mei 2022

Dogan Corneille – Hoofdtrainer Excelsior Maassluis – ontvangt VVON-award

Op zaterdag

 

Afgelopen zaterdag 28 mei 2022 reikte bestuurslid Jan de Gier op “Sportpark Dijkpolder”, voorafgaand aan de wedstrijd Exc. Maassluis tegen Spakenburg, de VVON-award uit aan Dogan Corneille voor “De beste trainer amateurvoetbal van district West 2 seizoen 2021/’22”. Anthony Correia (Katwijk) en Kees Zethof (Noordwijk) waren de andere genomineerden uit district West 2. Op 16 mei jl. werd bekend dat Dogan door zijn collega’s uit district West 2, via een digitale stemming, gekozen was als winnaar van deze Award

In een korte toespraak feliciteerde Jan de Gier Dogan met de gewonnen prijs en overhandigde hem, naast de VVON-award, ook de bijbehorende oorkonde en een bos bloemen. Tevens werd Exc. Maassluis gecomplimenteerd met het consistente beleid van de afgelopen jaren.

Reactie Dogan: ‘Ik ben erg blij en vereerd, maar wil zeker erbij vermelden dat dit mede de verdienste van de club is. Excelsior Maassluis creëert inmiddels al jaren het ideale topsportklimaat met beperkte financiële middelen. Door stevig en vooral ook steady beleid te voeren lukt het ons steeds weer om op het hoogste amateurniveau te acteren’. In zijn lange trainerscarrière trainde Dogan o.a. de volgende clubs: ASWH,  Alphense Boys, Kozakken Boys, Feijenoord (jeugd), Noordwijk, Willem II (ass.) en volgend jaar voor het 5e seizoen Exc. Maassluis.