Geplaatst op 15 april 2020

Genomineerden Rinus Michels Award voor beste amateurtrainer seizoen 2019 – 2020

Door de VVON zijn 6 trainers – 1 uit elk VVON district –  genomineerd voor de titel ‘beste amateurtrainer seizoen 2019/2020’. Wie wordt de opvolger van Laurens Knippenborg die vorig jaar werd verkozen tot beste amateurtrainer?

Inmiddels is bekend is dat de competitie 2019/2020 niet zal worden hervat en er geen kampioenen en degradanten zullen zijn. Desondanks hebben wij als VVON gemeend om toch ook dit jaar, zoals wij dit altijd deden in april,  een zestal trainers te nomineren. Dit vanwege het feit dat de (eind)stand op de ranglijst slechts één van meerdere criteria is welke bepalend zijn voor het nomineren van kandidaten en het uiteindelijk kiezen van de winnaar.

De verkiezing en uitreiking van de Rinus Michels Award zou normaliter hebben plaatsgevonden op donderdag 7 mei 2020 tijdens het 18e Nederlands Trainerscongres in het stadion van PEC Zwolle. Echter vanwege de corona-maatregelen die op dit moment van kracht zijn is het congres tot nader order uitgesteld. Mocht het congres dit jaar helemaal niet meer kunnen plaatsvinden, zal het VVON bestuur, in overleg met alle betrokkenen, gaan zoeken naar een alternatief moment om de Rinus Michels Award alsnog uit te kunnen reiken. Wij houden u uiteraard op de hoogte.

De genomineerden zijn: René van der Weij/SC Genemuiden, Marcel Lourens/VV Kloetinge, John Blok/SVV Scheveningen, Maurice Verbunt/RKSV Groene Ster, Ulrich Landvreugd/AFC Amsterdam en Gert-Jan Karsten/HHC Hardenberg.

KLIK HIER voor een kort profiel van iedere genomineerde Trainer-coach.