Geplaatst op 16 april 2019

Geslaagde bijscholing bij rkav Volendam en Ben Steur gehuldigd vanwege 50 jaar VVON-lidmaatschap

Op 15 april 2019 vond een bijscholing plaats bij rkav Volendam. Vanaf 17.45 uur konden de eerste deelnemers worden verwelkomd in de kantine. In totaal bezochten ruim 100 trainers de bijeenkomst. Om 18.30 uur heette Johan Kraaijkamp, coördinator district West 1, iedereen van harte welkom en gaf vervolgens een korte uitleg over de inhoud van deze avond.

Jaap Schilder geeft deze avond als hoofd opleidingen van de rkav Volendam een presentatie over de visie en werkwijze binnen de jeugdafdeling van de club.

Daarna stelt Sander Middelbeek zichzelf voor en geeft uitleg over de training die hij later zal gaan geven. Om 19.30 uur start de demonstratie door Sander Middelbeek met medewerking van assistenten Berry Smit, René Binken en Jaap Schilder. Het thema is: ‘Het verbeteren van de omschakeling van verdedigen naar aanvallen met als doel zo snel mogelijk tot scoren te komen’. 

Ben Steur (rechts op de foto) wordt als jubilaris gehuldigd i.v.m. het feit dat hij maar liefst 50 jaar lid is van de VVON. Ben heeft 31 jaar training gegeven bij FC en rkav Volendam. Met de zondag selectie heeft hij 2 x de landelijke bekerfinale gehaald, waarvan er 1 gewonnen werd. Ben is nog steeds een trouwe bezoeker van de rkav Volendam. Ben heeft ook nog een uitstapje gemaakt door trainer te worden van de zaterdag selectie van EVC. De huidige HJO van rkav Volendam, Jaap Schilder, heeft als jeugdspeler nog onder Ben Steur getraind en gespeeld. Johan Kraaikamp bedankt Ben Steur voor zijn trouwe en langdurig lidmaatschap en overhandigd hem een oorkonde, beeldje en bloemen.

Als 2e onderdeel van deze scholing geeft Michael van Zijtveld, trainer/coach AZ O15, een presentatie met als thema: ‘De manier van spelen forceert de individuele ontwikkeling’. Een zeer boeiende en inspirerende presentatie.

Om 22.00 uur bedankt Johan Kraaikamp namens West 1 de rkav Volendam voor de medewerking en geboden gastvrijheid . Deelnemers worden bedankt voor hun aanwezigheid en zij kunnen vervolgens hun certificaat in ontvangst nemen.

KIJK HIER voor de uitgewerkte training van Sander Middelbeek en de presentatie van Jaap Schilder
(Inloggen als VVON lid is vereist).

De presentatie van Michael van Zijtveld is helaas niet beschikbaar.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Op vrijdag 19 april 2019 zijn ook nog eens 4 leden uit West 1 in het zonnetje gezet vanwege hun langdurige lidmaatschap van de VVON. Het betrof  Raymond de Jong (25 jaar lid), Dirk Elbertse (40 jaar lid), Gert de Jong (25 jaar lid) en Rinus Loef (25 jaar lid). In deze volgorde staan de heren (van links naar rechts) ook op de foto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder het genot van een hapje en een drankje zijn de jubilarissen door Frits Bosch (VVON districtsvertegenwoordiger in West 1) toegesproken. Na het uitreiken van de bijbehorende geschenken, oorkondes en bloemen was er nog voldoende tijd voor het ophalen van verhalen uit het verleden.