Geplaatst op 24 maart 2020

UPDATE 11 JUNI 2020 – Gevolgen Coronacrisis voor bijscholingen VVON

UPDATE: 11 juni 2020 – 17.00 uur

Als gevolg van de aanvullende/verscherpte maatregelen die op 23 maart jl. door de overheid zijn afgekondigd, zijn bijeenkomsten (ook met minder dan 100 personen) tot 1 juni verboden. Dit heeft gevolgen voor de door ons geplande bijscholingen/bijeenkomsten. Uiteraard volgen wij als VVON het advies van de overheid/RIVM.

Op het moment dat deze maatregel wordt ingetrokken zullen wij, in overleg met de diverse clubs/sprekers, trachten een nieuwe datum te vinden voor de verschillende bijscholingen. Indien er een nieuwe datum wordt gevonden, zullen wij u hierover zo vroeg mogelijk informeren. Mocht het zijn dat u uw inschrijving op dat moment wenst te annuleren, dan zullen wij uiteraard het door u betaalde bedrag terugbetalen.

Wanneer wij binnen redelijke termijn geen nieuwe datum kunnen vinden voor een bepaalde bijscholing, dan zullen wij uiteraard aan iedereen het betaalde bedrag terugbetalen. Hieronder treft u de bijscholingen aan die door ons waren gepland en die geen doorgang kunnen vinden.

De bijeenkomsten bij OFC Oostzaan (was 27 maart = uitgesteld), De Treffers (was 8 april = uitgesteld), CIOS Heerenveen (was 8 april = uitgesteld) en Ajax (was 13 mei = uitgesteld) waarvoor al door deelnemers is ingeschreven, zijn uitgesteld tot tenminste 1 juni. Mocht de maatregel om geen evenementen te organiseren ook na 1 juni van kracht blijven, dan zullen wij u informeren hoe wij hiermee zullen omgaan.

De bijscholingen die wij hebben gepland, maar waarvoor de inschrijving nog niet was geopend, zullen wij pas openstellen om in te schrijven wanneer er meer duidelijkheid bestaat over het kunnen doorgaan van deze bijscholingen. Dit zal dus op zijn vroegst op 1 juni zijn. Het betreft hier bijscholingen bij Fortuna Sittard (was 15 april = uitgesteld) en Westlandia (was 22 april = uitgesteld).

Ook het Nederlands Trainerscongres te Zwolle, gepland op 7 mei, kan door de maatregelen die gelden tot 1 juni niet plaatsvinden. Inmiddels is besloten dat het congres definitief niet meer zal gaan plaatsvinden in 2020.

Het is daarnaast mogelijk dat wij, gelet op de actuele ontwikkelingen en/of gewijzigde omstandigheden, al eerder dan op 1 juni een besluit nemen over het wel of niet doorgaan c.q. uitstellen van de hierboven genoemde bijscholingen. Uiteraard zullen wij u dan direct hierover informeren.

Wij hopen op uw begrip en flexibiliteit.

Bestuur VVON