Geplaatst op 15 mei 2022

Huldiging jubilarissen district West 1

Op vrijdag 11 maart jl. deed zich eindelijk weer de gelegenheid voor een aantal VVON-leden in het zonnetje te zetten vanwege hun 25-, 40-, dan wil 50-jarig jubileum. Op een mooie locatie naast vliegveld Hilversum werden de leden bedankt voor hun jarenlange lidmaatschap en kregen ze de versierselen uitgereikt, behorend bij het jubileum.

De leden Jan Boes, Rob Dirkzwager, Herman Schreurs, Ronald van der Sluis en Frans van Zundert waren 25 jaar lid van de VVON en kregen, naast de bos bloemen en de oorkonde, de gouden VVON-pen overhandigd. André van Vogelpoel is ruim 40 jaar VVON-lid en ontving, naast de bos bloemen en de oorkonde, het beeldje uitgereikt behorend bij het 40-jarig lidmaatschap. Paul Muller is zelfs 50 jaar lid. Paul ontving het beeldje van Johan Cruyff, behorend bij het 50-jarig lidmaatschap. De bloemen en de oorkonde vielen hem natuurlijk ook ten deel.

Het werd een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Vele verhalen uit de oude doos werden opgehaald en iedereen kon uiteindelijk terugkijken op een geslaagde avond.

Op vrijdag 25 maart jl. werd een tweede groep VVON-leden van het district West 1 gehuldigd. Dit keer vond de huldiging plaats bij de voetbalvereniging RKEDO in Avenhorn. Fred Dekker, Klaas Lamberts, Bart Zijp, Bert Blank, Fred Dekker en Rob van de Werf werden gehuldigd omdat zij 25 jaar lid zijn.

Daarna was het de beurt aan Nico Karsten en Nico van Dijk die beiden werden gehuldigd vanwege hun 40-jarig lidmaatschap. Tot slot werd Sjoerd Zomer in het zonnetje gezet omdat hij al ruim 50 jaar lid is van de VVON.

Onder het genot van een drankje en een hapje werd daarna nog gezellig nagepraat.

Hieronder een foto van de huldiging op 11 maart jl.