Geplaatst op 16 november 2023

Huldiging Jubilarissen Zuid 1

Op maandag 13 november 2023 organiseerde district Zuid 1 de huldiging van haar jubilarissen. In Hotel Van der Valk in Breda werden de jubilarissen door Adri Franke en Marco Vlierberghe ontvangen. Meerdere jubilarissen werden vergezeld door hun partners wat ook aangeeft dat het vieren van een Jubileum iets speciaals is.

Na een kopje koffie werden de aanwezigen welkom geheten door Hoofdbestuurslid Tom Heijkoop die uitlegde waarom de VVON het zo belangrijk vindt om stil te staan bij het vieren van een 25-, 40- en 50-jarig jubileum. Het bereiken van deze mijlpalen mag je niet zomaar voorbij laten gaan. Hierna nodigde Marco de jubilarissen individueel uit voor een gesprekje om stil te staan bij hun trainerscarrière. Onder andere kwamen loopbaan, hoogtepunten, successen en leuke anekdotes aan de orde. Aansluitend werden door Adri de oorkonde, de bijbehorende versierselen en de bloemen uitgereikt.

Nadat alle jubilarissen in het zonnetje waren gezet werd er in de bar van het hotel, onder het genot van een hapje en drankje, nog volop gezellig met elkaar nagepraat. Jubilaris Dick Buitelaar, maar liefst 50 jaar lid van de VVON, sprak zijn waardering uit voor het feit dat de VVON haar jubilarissen op deze wijze respectvol eert. Hij gaf aan dat de VVON haar leden al meer dan 75 jaar voortreffelijke ondersteund en ervoor zorgt dat een trainer nooit alleen staat ingeval van bijvoorbeeld een arbeidsconflict.

Op de foto van links naar rechts:
Marco van Vlierberghe (VVON) – Andre Maas – Hans Lathouwers – Erik van Rooij – Adriaan van Nieuwenhuijse – Mark den Brok –   Eddie Kiesenberg    – Dick Buitelaar en Henk Smetsers (Dick Buitelaar 50 jaar lid en de andere jubilarissen allen 25 jaar lid).