Geplaatst op 30 maart 2023

Jan de Gier Erelid van de VVON

Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de VVON is Jan de Gier benoemd tot Erelid van de VVON. Na een lange carrière als trainer bij clubs als v.v. SHO, v.v. Smitshoek en v.v.  Zwaluwen (Vlaardingen), was hij de afgelopen 9 jaar secretaris van de VVON.

Voorzitter Arnold Westen prees Jan de Gier voor zijn grote werklust. Jan was altijd bereikbaar voor leden, hij stond altijd aan, en reageerde snel en adequaat op vragen van leden. Jan was niet iemand van de 8 tot 5 mentaliteit. Zelfs in het weekend werd ‘gewoon’ de telefoon opgenomen of werden e-mails beantwoord.

Het organiseren van bijscholingen/congressen was helemaal zijn ding. Jan vond het een uitdaging om een zo goed en aantrekkelijk mogelijk programma samen te stellen. Zijn grote netwerk in het voetbal kwam daarbij zeer goed van pas.

Voor zijn verdiensten voor de VVON is Jan op 24 maart 2023 door de ledenvergadering van de VVON benoemd tot Erelid van de VVON. Uit handen van voorzitter Arnold Westen ontving Jan een ingelijste fotocollage, een reischeque + zakgeld om samen met zijn echtgenote Adrie te genieten van de vrije tijd en een oorkonde met beeldje in verband met de benoeming tot Erelid van de VVON.

LEES HIER het interview met Jan de Gier (Magazine ‘De TrainerCoach’ Nr. 1/2023).

Foto: Cees Bakker