Geplaatst op 23 mei 2022

Jubilarissen VVON district West 2 gehuldigd vanwege langdurig lidmaatschap

Na een aantal jaren waarin het niet mogelijk was om jubilarissen te huldigen, zijn op vrijdag 20 mei de jubilarissen gehuldigd. Het is een geweldig leuke avond geworden !

In totaal waren er 12 jubilarissen die gehoor hadden gegeven aan de uitnodiging, en vanuit het hoofdbestuur van de VVON was Jan de Gier aanwezig. Een aantal jubilarissen waren helaas verhinderd i.v.m. verplichtingen, maar de collega trainers die wel aanwezig waren zijn op passende wijze “in het zonnetje” gezet.

Er waren 4 jubilarissen die het 40 jarig jubileum vierden, Kees Heuvelman, Hans v.d. Hengel, Wim van Laar en Wim Eilander. Zij ontvingen naast de oorkonde, de bloemen, en dasspeld, ook het bij een 40 jarig jubileum behorende beeldje met inscriptie.

Voor het vieren van het 25 jarig jubileum waren aanwezig Rene Milot, Ron Ridderhof, Peter Broekman, Marco Lange, John Bodmann, Chris Hoogeweij, Dennis Drenthe en Henk Dirven. Zij ontvingen uiteraard ook de oorkonde, bloemen, dasspeld en de bij het 25 jarig jubileum behorende pen met inscriptie.

Het was een leuke, en vooral interactieve avond, waarin onder het genot van een drankje en wat snacks vele mooie herinneringen werden opgehaald, en veel mooie, leuke, grappige en ontroerende anekdotes werden verteld.

Na afloop waren alle jubilarissen het over 1 ding eens, het was een meer dan geslaagde avond op een perfecte locatie !
Hieronder de foto met alle jubilarissen en bestuurslid Jan de Gier.