Geplaatst op 2 juni 2022

Jurriaan van Poelje (vv Baronie) krijgt VVON Award uitgereikt

Afgelopen zondag (29 mei 2022) en drie dagen na het behaalde kampioenschap van Baronie reikten Tom Heijkoop en Jan de Gier, voorafgaand aan de wedstrijd Baronie–Minor RKSV, de VVON-award uit aan Jurriaan van Poelje voor “beste trainer amateurvoetbal van district Zuid 1 seizoen 2021/2022″.

Cor Prein (WNC) en Dennis van der Steen (vv Sliedrecht) waren de twee andere genomineerden uit het district Zuid 1. Op 16 mei jl. werd bekend gemaakt dat Jurriaan door zijn collega’s uit het district, via een digitale stemming, gekozen was als winnaar van deze Award.

Jurriaan werd door Tom Heijkoop toegesproken met mooie worden over zijn uitverkiezing en vervolgens werden de welverdiende VVON-award, de bijbehorende oorkonde en bloemen aan Jurriaan uitgereikt.

Reactie Jurriaan: Ik ben erg blij met de Award als blijk van waardering voor mijn werk het afgelopen seizoen. Vooral ben ik er trots op dat ik gekozen ben door mijn collega’s van het district Zuid 1. Mijn laatste jaar afsluiten bij Baronie met promotie naar de 3e Divisie is dan ook de kers op de taart en een mooie gezamenlijke prestatie!

Op foto hieronder van links naar rechts: Tom Heijkoop, Jurriaan van Poelje en Jan de Gier