Geplaatst op 7 juni 2022

Karlo Meppelink, Hoofdtrainer VKW – krijgt VVON Award uitgereikt.

Op maandag 6 juni 2022, 2e Pinksterdag, stond de laatste competitiewedstrijd in de 1e klasse F, tussen VKW en Hoogezand op het programma. VKW moest winnen om kampioen te worden en Hoogezand had genoeg aan een gelijkspel.

Voorafgaand aan deze wedstrijd kreeg Karlo Meppelink de VVON Award, de bijbehorende oorkonde en bloemen uitgereikt door enkele VVON-vertegenwoordigers.
Karlo kreeg deze prijs omdat hij door zijn collega’s was gekozen tot ‘beste trainer amateurvoetbal district Noord seizoen 2021/’22.

De andere twee genomineerden in district Noord waren Dick Krommenhoek van Oldeveste ’54 en Steven Wuestenenk van Be Quick 1887.

De wedstrijd eindigde overigens in een gelijkspel, waardoor Hoogezand zich de kampioen van de 1e klasse F mag noemen. Karlo Meppelink en VKW waren uiteindelijk toch blij, want omdat Hoogezand overstapt naar het zaterdagvoetbal, promoveert VKW toch naar de Hoofdklasse. Een unicum in de geschiedenis van VKW.

Karlo Meppelink wordt volgend seizoen de trainer van 3e divisionist vv Staphorst.
Wij wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club.

Op de foto hieronder van links naar rechts:
Arend van der Giezen en Jacob Botter (vertegenwoordigers district Noord VVON), Karlo Meppelink en Arnold Westen (voorzitter VVON)