Geplaatst op 25 oktober 2022

Magazine ‘De TrainerCoach’ met Rogier Veenstra/HJO Excelsior Rotterdam over het opleiden van spelers met beperkt budget en door creatief te werken

In deze uitgave laten we Rogier Veenstra aan het woord over het opleiden van spelers met een beperkt budget en door creatief te werken.

Rogier Veenstra switchte afgelopen zomer van het trainersvak naar een functie als Hoofd Jeugd Opleidingen. In zijn nieuwe werk had de oud trainer van tweede divisionist ASWH nog geen ervaring. Toch greep hij vol energie deze kans aan bij Excelsior Rotterdam. Samen met drie anderen volgt Veenstra een spoedcursus van de hoogste HJO-opleiding, gefaciliteerd door de KNVB. De opleiding HO Pro ging door te weinig aanmeldingen niet door dit seizoen. Er worden nu een aantal bijeenkomsten georganiseerd om de kandidaten toch wat te leren. Ondertussen groeit Rogier in zijn rol bij de Eredivisionist. Wij vroegen hem naar zijn visie op talentontwikkeling van spelers en trainers.”

Verder in dit magazine:

Voorwoord van de Voorzitter

Jeugdopleiding v.v. UNA: “De aantrekkelijke leer- en werkplek”

MO17 ADO Den Haag met Marten Glotzbach: “Nog veel winst te behalen in talentontwikkeling”

Van de bestuurstafel over bijscholingen najaar 2022 en versterking gezocht in de VVON-districten

Oefenvormen VVON

Hoofdtrainer TOGB/Mark Schuur: “We moeten het niet te gek maken, uiteindelijk is het gewoon 11 tegen 11”

Column Hans Bijvank – “Van der Zee”

Nog geen lid van de VVON? Dan mist u regelmatig interessante informatie.
Voor slechts Euro 75,00 per jaar bent u altijd op de hoogte en verzekerd van hulp en ondersteuning bij een arbeidsconflict. En ook voor goed en betaalbaar bijscholen bent u bij de VVON aan het juiste adres. NU TIJDELIJK MET GRATIS COACHMAP VOOR NIEUWE LEDEN!!!

Lees hier meer over alle voordelen van een VVON-lidmaatschap

Leden kunnen ‘De TrainerCoach’ ook HIER online lezen