Geplaatst op 14 december 2021

Nieuwe uitgave van ons Magazine ‘De TrainerCoach’

In deze uitgave van ons magazine ‘De TrainerCoach’ staan we uitgebreid stil bij het VVON Jubileum Symposium dat plaatsvond op 17 november 2021 in Zwolle.  Ruim 450 deelnemers waren getuige van een uiterst gevarieerd en aantrekkelijk programma.

Als eerste spreker trad Alex Pastoor op. Op een zeer prikkelende maar amusante wijze daagde hij de deelnemers uit eens na te denken over hun ontwikkeling als trainer. Wat dien je daarvoor al niet te doen of te laten? Ken je jezelf wel? Na een korte pauze was het de beurt aan Jarno Voorintholt, de fysieke trainer van FC Groningen. Zijn onderwerp ging met name over het creëren van een prestatiecultuur en over de fysieke voorbereiding op de meest kritieke scenario’s tijdens een wedstrijd. Na de lunch blikte Ron Jans (Hoofdtrainer FC Twente), vergezeld door Andries Ulderink (assistent-trainer) en Davey de Jonge (videoanalist). terug op de anderhalf jaar FC Twente, Andries ging dieper in op de spelprincipes en Davey nam het gedeelte over ‘videoanalyse’ voor zijn rekening. Na wederom een korte pauze was het woord vervolgens aan de laatste spreker, Prof. Dr. Nico W. van Yperen. Nico is werkzaam aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn presentatie ging over ‘controle, kalmte en onverstoorbaarheid’. Elke trainer-coach komt in situaties waarin deze begrippen van essentieel belang kunnen zijn. In deze uitgave van ‘De TrainerCoach’ komen alle presentaties van betrokkenen uitgebreid aan de orde.

Verder in dit nummer:

  • 75 jaar VVON – de jaren 2008 – 2021
  • Nieuws vanaf de bestuurstafel
  • Juridisch zaken door onze advocaat Ruud Beele
  • Column Hans Bijvank

Nog geen lid van de VVON? Dan mist u regelmatig interessante informatie.
Voor slechts Euro 75,00 per jaar bent u altijd op de hoogte en verzekerd van hulp en ondersteuning bij een arbeidsconflict. En ook voor goed en betaalbaar bijscholen bent u bij de VVON aan het juiste adres.

Op dit moment krijgt u, vanwege ons 75-jarig bestaan, als nieuw lid ook nog eens een mooie coachmap CADEAU. En zorg jij als bestaand lid ervoor dat jouw collega trainer ook lid wordt van de VVON, dan krijgen jullie beide deze mooie coachmap.

Lees hier meer over alle voordelen van een VVON-lidmaatschap

Leden kunnen ‘De TrainerCoach’ ook HIER online lezen