Geplaatst op 27 augustus 2022

Nieuwe uitgave (Nr.4 augustus 2022) van ons Magazine ‘De TrainerCoach’ met de visie van Linda Helbling op vrouwenvoetbal

In deze uitgave van ons magazine ‘De TrainerCoach’ laten we o.a. vrouwencoach Linda Helbling uitgebreid aan het woord.

DTS Ede draait al geruime tijd mee op de hoogste niveaus van het vrouwenvoetbal in Nederland. Als speelster was Linda Helbling daar al onderdeel van. De afgelopen zeven jaar ook als trainster waarin het kampioenschap in de topklasse behaald werd.

Afgelopen seizoen was er de tweede plaats en nu wordt het coach-stokje overgedragen aan Andrew Thomas. Helbling had de kans om op Eredivisie-niveau te gaan trainen en te coachen, maar koos door omstandigheden anders.

Bij de KNVB gaat ze nu de regionale meiden onder 14 en 15 begeleiden en assisteren bij de MO15 op nationaal niveau. Bij DTS gaat de functie Hoofd Opleidingen door haar ingevuld worden. We spraken uitgebreid met Linda over het vrouwenvoetbal.

Verder in dit magazine:

Voorwoord van de Voorzitter

Terugblik op de bijscholing bij het Friesland College te Heerenveen met Han Wonink, Foppe de Haan, Tjalling van den Berg, Gert Jan Karsten, Steven Wuestenenk, Herman Kamminga en Jacco van Olst

Bijscholing bij sv Orion met Jeroen van Haaren (hoofdtrainer) en Tijs Tummers (technische commissie)

Van de bestuurstafel met een verslag van de Algemene Ledenvergadering met de roep om versterking in onze districten

Sieme Zijm – PSV O17 en maatwerk in opleiden

Juridisch – ‘Gedeelde visie is soms beperkt houdbaar’

Column Hans Bijvank – Ontwikkeling!

Nog geen lid van de VVON? Dan mist u regelmatig interessante informatie.
Voor slechts Euro 75,00 per jaar bent u altijd op de hoogte en verzekerd van hulp en ondersteuning bij een arbeidsconflict. En ook voor goed en betaalbaar bijscholen bent u bij de VVON aan het juiste adres. NU TIJDELIJK MET GRATIS COACHMAP VOOR NIEUWE LEDEN!!!

Lees hier meer over alle voordelen van een VVON-lidmaatschap

Leden kunnen ‘De TrainerCoach’ ook HIER online lezen