Geplaatst op 4 mei 2022

Nominaties VVON Awards seizoen 2021/2022 zijn bekend

Net zoals twee jaar geleden – vorig seizoen zijn slechts enkele wedstrijden gespeeld en zijn er dus geen Awards uitgereikt – zullen we ook dit jaar weer VVON Awards uitreiken aan de ‘beste zes amateurtrainers’ (één in elk district) seizoen 2021/2022. In elk VVON-district zijn drie trainers genomineerd.

Criteria. Om in aanmerking te komen voor een VVON Award dien je werkzaam te zijn als hoofdtrainer in het amateurvoetbal op UEFA A niveau of hoger (dus 1e klasse of hoger). Daarnaast zijn er een aantal criteria benoemd welke gebruikt worden bij het nomineren van de kandidaten.

De stemprocedure. In de periode van 10 mei tot 14 mei (12.00 uur) kunnen leden uit elk district een keuze maken uit de drie genomineerde kandidaten in hun district. De leden ontvangen op 10 mei een e-mail waarmee zij hun stem digitaal kunnen uitbrengen. Heb je op 10 mei geen e-mail ontvangen, laat ons dit dan even weten. Op 14 mei 12.00 uur eindigt de mogelijkheid om te kunnen stemmen. Op maandag 16 mei zal bekend worden gemaakt welke zes trainers (1 per district) zijn verkozen tot ‘beste trainer amateurvoetbal’ in het desbetreffende district.

De uitreiking. Twee jaar geleden hebben we de VVON Awards uitgereikt in een besloten bijeenkomst. Dit had alles te maken met de toen bestaande corona beperkingen om samen te komen. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om de Awards uit te reiken voorafgaande aan een thuiswedstrijd van het elftal van de Award winnaar. Dat betekent dat het de bedoeling is dat in de periode van zaterdag 21 mei t/m 6 juni de zes Awards worden uitgereikt.

Kijk hieronder voor een overzicht van de genomineerden per district.

GENOMINEERDEN NOORD

GENOMINEERDEN OOST

GENOMINEERDEN WEST 1

GENOMINEERDEN WEST 2

GENOMINEERDEN ZUID 1

GENOMINEERDEN ZUID 2