Geplaatst op 17 april 2017

Ook Traningskampen.nl verbindt zich als nieuwe samenwerkingspartner aan de VVON

Nadat begin 2017 Beltona Sports B.V. zich reeds als samenwerkingspartner aan de VVON verbond, is afgelopen vrijdag, 14 april, ook Trainingskampen.nl een samenwerkingsovereenkomst met de VVON aangegaan.

Trainingskampem.nl (www.trainingskampen.nl) is al sinds 2004 dé specialist op het gebied van compleet, op maat, verzorgde trainingskampen in binnen- en buitenland, voor zowel jeugd-, prof- als amateurclubs.

Trainingskampen.nl heeft een aanbod van maar liefst 100 locaties over de gehele wereld. Alle locaties worden jaarlijks bezocht zodat alle locaties in zowel binnen- als buitenland aan de kwaliteitseisen van Trainingskampen.nl blijven voldoen. Ieder trainingskamp biedt perfecte sportfaciliteiten, goede accommodaties en recreatiegelegenheid in de omgeving. Tevens beschikt Trainingskampen.nl over een UEFA-Match Agent Licentie, waardoor het zelf vriendschappelijke wedstrijden mag organiseren. Doordat Trainingskampen.nl sinds 2004 goede contacten onderhoudt met de verschillende toplocaties in binnen- en buitenland kunnen clubs op trainingskamp voor een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Aarzel dus niet om Trainingskampen.nl via telefoon (078-6291577), e-mail (info@trainingskampen.nl), Facebook of Twitter te benaderen om uw trainingskamp te organiseren.

De VVON en Trainingskampen.nl hebben de intentie uitgesproken om, direct na de start van de competitie 2017/’18, een buitenlandse studiereis voor trainer-coaches van de VVON te organiseren. Houd hiervoor dus goed de website van de VVON in de gaten!!