Geplaatst op 6 april 2017

Prima bijscholing bij 3e Divisionist A.S.V. De Dijk

Op maandag 3 april 2017 organiseerde de VVON een bijscholing bij A.S.V. De Dijk (3eDivisie) uit Amsterdam. Er waren ongeveer 100 deelnemers op deze avond afgekomen. Om 19.00 uur opende de districtscoördinator Sjaak Tol de avond. Hij heette de aanwezigen welkom en gaf daarna het woord aan Erik Duiven. Hij gaf een presentatie omtrent doping. Met een levendige presentatie met videobeelden, interactie met de deelnemers en tot slot zelfs nog een kleine quiz gaf Erik een interessante kijk op het onderwerp doping in de sport. De VVON bedankt Erik Duiven voor zijn medewerking.

Rond 20.00 uur gaf hoofdtrainer Jochem Twisker van ASV De Dijk uitleg over de demonstratietraining die hij even later ging geven. De training had als thema: “het verbeteren van de opbouw vanuit de laatste linie”. Dit vanuit een 1-4-4-2 formatie gericht op het vrijspelen van een van de extra middenvelders of het creëren van ruimte in der rug van de centrale verdediger of vleugelverdediger van de tegenstander. In de training die later volgde kwamen de genoemde facetten prima tot uiting, waarbij Jochem steeds goed aangaf wat hij wilde d.m.v. zijn coaching tijdens de training. Na afloop gaf Jochem Twisker nog een toelichting op de training en konden de aanwezige trainers nog vragen stellen.

Op deze avond werden ook nog diverse leden gehuldigd vanwege het feit dat zij meer dan 25 of zelfs al ruim 40 jaar lid zijn van de VVON.

De VVON dankt ASV De Dijk voor de gastvrije ontvangst. Dank ook aan Jochem Twisker, zijn assistent Olaf Lindenbergh en de spelersgroep voor hun medewerking.

In de video een korte compilatie van de avond.