Geplaatst op 17 december 2020

Uw Account ‘Mijn VVON‘ is uitgebreid – Toevoegen van behaalde licentiepunten bij derden nu mogelijk

Ieder lid van de VVON beschikt over een persoonlijk account ‘Mijn VVON’. Op dit account zijn behalve uw persoonlijke gegevens ook opgenomen de licentiepunten die u heeft behaald via bijscholingen/Webinars die u bij de VVON heeft gevolgd. U kunt deze vinden via het ‘Overzicht Licentiepunten’.

Vanaf nu heeft u ook de mogelijkheid om elders behaalde licentiepunten toe te voegen aan uw persoonlijk account. Hiermee kunt u als VVON-lid beschikken over een compleet overzicht van de door u behaalde licentiepunten.

Uploaden certificaat. Wanneer u op de VVON website bent ingelogd met uw e-mailadres en wachtwoord krijgt u toegang tot uw account ‘Mijn VVON’. Via ‘Externe bijscholing toevoegen’ kunt u een elders gevolgde bijscholing, waaraan KNVB licentiepunten zijn toegekend, toevoegen aan uw ‘Overzicht Licentiepunten’. Dit kunt u doen door een certificaat/document te uploaden welke u heeft verkregen nadat u een bijscholing/Webinar heeft gevolgd bij een externe instantie niet zijnde de VVON.

LET OP: U hoeft dus geen bijscholingen/Webinars toe te voegen die u via de VVON heeft gevolgd. Deze zijn al toegevoegd aan uw account of worden binnen 10 dagen na het volgen van een bijscholing/Webinar automatisch aan uw account toegevoegd.

Licentiepunten die u bij de KNVB heeft behaald en op uw KNVB- account staan vermeld, dient u per bijscholing/Webinar te uploaden. U maakt een print screen van uw KNVB-account waarbij duidelijk uw naam en de naam van de bijscholing/Webinar zichtbaar zijn. Is het overzicht met behaalde punten te groot voor de print screen, verklein dan de tekst op uw pagina door uit te zoomen.

Uitzoomen voor een goede print screen met alle noodzakelijke gegevens doe je met de Ctrl-toets. Druk op de Ctrl-toets en hou deze ingedrukt. Scrol vervolgens met je muis naar beneden om uit te zoomen. Je kunt de Ctrl-toets ook ingedrukt houden en vervolgens op drukken om uit te zoomen. Het is geen probleem wanneer de tekst erg klein wordt omdat wij bij de controle weer kunnen inzoomen.

Mocht u hulp nodig hebben, stuur dan even een mailtje.

LEES VERDER