Geplaatst op 14 mei 2018

Video compilatie 16e Nederlands Trainerscongres – Terugkijken op een geslaagde dag

Een mooie zonnige dag, prima temperaturen en met ongeveer 1400 deelnemers en genodigden kunnen we terugkijken op een geslaagd congres. Helaas is het de organisatie niet gelukt een ’top-coach’ te verleiden om een velddemonstratie te verzorgen als afsluiting van het congres. Maar over de trainer-coaches die wel aanwezig waren om een velddemonstratie te verzorgen hebben we na afloop louter positieve feedback ontvangen.

Onze bondscoach Ronald Koeman liet ook een kritich geluid horen wat betreft de afwezigheid van een groot aantal trainer-coaches uit zowel de eredivisie als de eerste divisie. Koeman (en Art Langeler) waren speciaal naar Zwolle gekomen om deze collega’s bij te praten. En wanneer dan slechts 14 van de in totaal 38 collega’s komen opdagen is dat toch wel enigszins teleurstellend.

Als VVON hebben wij aan zowel Ronald Koeman als ook aan Art Langeler laten weten dat ook de leden van de VVON zeer geïnteresseerd zijn in hun visie en de plannen/ideeën voor de toekomst. Hopelijk zijn beide heren – in welke vorm dan ook – in de nabije toekomst bereid om ook eens met VVON-leden van gedachten te wisselen. Het voetbal in Nederland bestaat tenslotte niet uit slechts 38 betaald voetbal clubs.

KLIK HIER voor een video compilatie van het 16e Nederlands Trainerscongres.

KLIK HIER voor 12 video’s van de velddemonstraties zoals deze te zien waren op het veld van Be Quick ’28 en in het stadion van PEC Zwolle tijdens het 16e Nederlands Trainerscongres (inloggen als lid is vereist).