Geplaatst op 6 november 2018

Video en foto’s – Geslaagde bijscholing bij IJsselmeervogels

Maandagavond 5 november 2018 waren ruim 100 Trainer-coaches aanwezig bij de bijscholing bij 2e divisionist IJsselmeervogels. De ‘Vogels’ behoren tot één van de bekendste en succesvolste amateurverenigingen in Nederland en presteren op dit moment zeer goed in de competitie.

De deelnemers werden ontvangen in de zeer fraaie businessruimte, alwaar zij welkom werden geheten door Johan Kraaikamp. Johan is sinds kort de coördinator van het VVON district West1 en hij is de opvolger van Sjaak Tol.

Na de welbekende kop koffie en de uitleg van Ted Verdonkschot werd onder prima weersomstandigheden gekeken naar de training van de 1e selectie. In de training stond ‘het zoeken naar de 3e man’ centraal.

Na de training en een korte pauze was het de beurt aan Alex Pastoor. Hij had een boeiende presentatie met als thema ‘het ontwikkelen van een speelwijze’. Zijn presentatie werd ondersteund met een aantal duidelijke videobeelden.

Na het uitreiken van de certificaten keerden de deelnemers tevreden huiswaarts. De VVON dankt de direct betrokken trainers, 1e selectie en alle medewerkers van IJsselmeervogels die deze bijscholing mede mogelijk hebben gemaakt.

KIJK HIER voor een video compilatie van deze bijscholing.

Wilt u de training van Ted Verdonkschot en de presentatie van Alex Pastoor nog eens terugkijken? Ga dan naar OEFENSTOF

Hieronder enkele foto’s van de bijscholing.