Geplaatst op 29 maart 2016

Video van geslaagde bijeenkomst bij s.v. Staphorst

Op 21 maart 2016 waren een honderdtal trainers en vijfentwintig KNVB cursisten te gast op Sportpark Noorderslag bij de v.v. Staphorst. In zijn inleiding gaf hoofdtrainer Jan van Raalte aan dat er naast de Zeister visie ook nog een plan B bestaat die de training nuttig en plezierig kan maken. De aanwezige trainers waren dan ook blij verrast met de praktische training die Jan van Raalte met zijn selectie liet zien. De training werd dusdanig gebracht dat een ieder een vertaalslag kon maken naar het niveau waarop men zelf werkzaam is.

De methodische opbouw gaf menig trainer een houvast hoe er op een praktische manier inhoud gegeven kan worden aan zowel verdedigende, opbouwende en diverse andere aspecten binnen een training. Een opvallende rol was hierbij weggelegd voor Jan van Raalte die continu met veel passie zijn spelers motiveerde, waardoor de training met veel beleving door zijn spelers werd uitgevoerd.

Op deze avond werden lid van verdienste Jan Vrind (40 jaar lid) en Kees Ros (25 jaar lid) in het zonnetje gezet. Beide jubilarissen gingen met een oorkonde, dasspelt, beeldje/pen en uiteraard een mooi boeket bloemen huiswaarts.

De VVON dankt Jan van Raalte en v.v. Staphorst voor de geslaagde avond en de geboden gastvrijheid.

Voor de uitgewerkte oefenstof (alleen voor ingelogde leden) ga naar de Kennisbank