Geplaatst op 25 september 2019

VVON leden district Oost gehuldigd vanwege hun langdurig lidmaatschap – Jan Schmitz 40 jaar lid

Vrijdag 20 september 2019 zijn in het district Oost een 7-tal VVON-leden gehuldigd vanwege hun langdurig lidmaatschap. Op een gezellige en ontspannen manier werden zij, samen met hun partners bedankt voor hun trouwe lidmaatschap. Dit gebeurde in het Van der Valk Hotel ‘De Cantharel’ te Apeldoorn.

Wim Benders, coördinator district Oost, had voor iedere jubilaris mooie woorden met uiteraard ook de nodige aandacht voor de individuele  trainerssloopbaan met vrijwel alleen maar hoogtepunten.

Willie Willems, Gerard van Zwam, Henk Berenschot, Henk ten Kleij, John Farkas en Peter Janssen werden gehuldigd vanwege hun 25-jarig lidmaatschap. Zij kregen uit handen van Wim Benders een oorkonde en een pen met inscriptie. Uiteraard was er voor iedereen ook nog een mooie bos bloemen.

Voor Jan Schmitz had Wim Benders extra aandacht. Jan is namelijk behalve 40 jaar lid ook al meer dan 30 jaar als bestuurslid/VVON-vertegenwoordiger betrokken bij het VVON-district Oost. Behalve een oorkonde kreeg Jan ook het beeldje ‘Gebundelde kracht’ van kunstenares Corry Ammerlaan van Niekerk. Het beeldje heeft als betekenis ‘Door eenheid van kracht kunnen wij meer voor elkaar betekenen’.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd daarna nog gezellig nagepraat. Al met al een mooie avond die door de jubilarissen zeer werd gewaardeerd.

Op de foto hierboven:
Boven van links naar rechts: Willie Willems, Gerard van Zwam, Wim Benders en Henk Berenschot
Midden: Henk ten Kleij
Onder van links naar rechts: John Farkas, Peter Janssen en Jan Schmitz