Geplaatst op 14 juni 2022

VVON leden uit district Noord gehuldigd vanwege 25-jarig lidmaatschap

Na een aantal jaren, waarin het vanwege corona niet mogelijk was om jubilarissen te huldigen, zijn op maandag 13 juni 2022 weer een aantal jubilarissen gehuldigd. Dit vond plaats in hotel van der Valk te Sneek.

Helaas konden niet alle jubilarissen gehoor geven aan de uitnodiging, maar Marius Hendriks, Jan Mulder, Bert Hollander, Andre Onclin, Riemer Kooistra en Koos van Dijk waren wel aanwezig. Zij kregen, vanwege het feit dat zij al meer dan 25 jaar lid zijn van de VVON, een oorkonde, een pen en speld met inscriptie en uiteraard een bos bloemen.

Onder het genot van een hapje en drankje werd vervolgens gezellig bijgepraat door deze groep van trouwe leden. Het werd dan ook een geslaagde avond met vele mooie, serieuze en ook ludieke verhalen die verteld werden. Om 22.00 uur werd dit gezellige samenzijn afgesloten. De jubilarissen gaven aan dat ze het bijzonder leuk hadden gevonden om op deze manier bij elkaar te komen.

Op de foto hieronder:
Onderste rij: Marius Hendrik (links) en André Onclin (rechts)
Achterste rij van links naar rechts: Jacob Botter (coördinator district Noord), Bert Hollander, Jan Mulder, Riemer Kooistra en Koos van Dijk.