Geplaatst op 9 februari 2024

VOL – GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR – Masterclass – Werken in de top van het amateurvoetbal – René van der Kooij – Hoofdtrainer USV Hercules

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Masterclass ‘Werken in de top van het amateurvoetbal’. De Masterclass zal twee keer worden aangeboden. De eerste Masterclass vindt plaats op VRIJDAG 8 MAART in de Businessruimte van De Treffers te Groesbeek. De tweede Masterclass vindt plaats op VRIJDAG 22 MAART in de Businessruimte van VV Smitshoek te Barendrecht.

We zijn bijzonder verheugd dat René van der Kooij, Hoofdtrainer en Technisch manager van USV Hercules, zijn medewerking wil verlenen aan deze Masterclass. USV Hercules schreef op 21 december 2023 voetbalgeschiedenis door Ajax te verslaan in het KNVB bekertoernooi. In februari en maart vinden twee Masterclasses plaats (geen plaatsen meer beschikbaar/wel optie om je aan te melden voor de wachtlijst) die specifiek gaan over de wijze waarop de wedstrijd tegen Ajax is voorbereid. Deze masterclass gaat echter vooral over de voetbalvisie en werkwijze van René van der Kooij als Hoofdtrainer.

LET OP – De Masterclasses (inhoud identiek – dus niet voor beiden inschrijven) worden op twee verschillende dagen aangeboden. Let dus op dat u inschrijft voor de juiste datum. Hieronder de opties.

Vrijdag 8 maart a.s. van 19.00 – 22.00
Businessruimte De Treffers te Groesbeek –
KLIK HIER om in te schrijvenDEZE MASTERCLASS IS VOL

Vrijdag 22 maart a.s. van 19.00 – 22.00
Businessruimte VV Smitshoek te Barendrecht –
KLIK HIER om in te schrijvenDEZE MASTERCLASS IS VOL

Deelnemers krijgen 3 Licentiepunten.
De capaciteit is beperkt, dus schrijf je snel in.