Vol
Bijscholing over spelprincipes en zonedekking
Fletcher Hotel te Heiloo - Kennemerstraatweg 425, 1851 PD
30 maart 2022

ALGEMEEN

De VVON nodigt je van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing met de medewerking van Alex Geernaert (Hoofdtrainer ODIN ‘59) en Ruud Bijnen. De bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 30 MAART 2022 in het Fletcher Hotel, Kennemerstraatweg 425, 1851 PD te Heiloo. 
Dit is de, vanwege corona, uitgestelde bijscholing van 22-11-2021.

In de 1e presentatie van het programma zal Ruud Bijnen het thema: “Zonedekking” belichten. In Nederland wordt zonedekking tot in de top toe nauwelijks effectief toegepast. Het is een betrekkelijk complexe materie die uitleg verdient. Statistisch gezien levert een verdediging die weinig doelpunten tegen krijgt meer punten op dan een regelmatig scorende aanval. Vanuit een logische onderbouwing komen de volgende vragen aan de orde:
• Hoe zien de zones eruit per speler en hoe verschuiven ze met het spel?
• Met welke onderlinge afstanden werk je in de lengte en breedte?
• Wanneer stappen spelers wel of niet uit?
• Hoe is de samenwerking tussen middenvelders en aanvallers?
• Hoe is de samenwerking in de achterste linie?
• Op lijn blijven achterin, of doordekken?
• Hoe beweegt de achterste linie?

In het 2e gedeelte van het programma zal Alex Geernaert (Hoofdtrainer ODIN’59) een presentatie verzorgen die in het teken zal staan van het verbeteren van de spelprincipes ‘het verplaatsen van de bal’ en ‘het vinden van de 3e man’. Alex Geernaert zal zijn presentatie ondersteunen met videobeelden.

PROGRAMMA

18.15: Inloop Fletcher Hotel - bij binnenkomst aanmelden/inschrijven en koffie/thee voor de deelnemers

19.00: Opening door Johan Kraaikamp, districtscoördinator district West 1 van de VVON

19.05: Presentatie door Ruud Bijnen over “Zonedekking

20.05: Pauze

20.25: Presentatie door Alex Geernaert (Hoofdtrainer ODIN’ 59) met als thema het verbeteren van de spelprincipes ‘het verplaatsen van de bal’ en ‘het vinden van de 3e man

21.30: Afsluiting bijscholing en uitreiking certificaten

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie. Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd. 

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten van VVON leden toe aan het persoonlijke profiel van elk lid. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Voor VVON-leden is het mogelijk om, wanneer u uw licentie gaat aanvragen/verlengen, een download te maken van uw ‘Overzicht Licentiepunten’ via uw persoonlijk VVON-account 'Mijn VVON'. Met dit overzicht kunt u aantonen bij de KNVB dat u over voldoende licentiepunten beschikt. Daarnaast wordt aan VVON-leden eveneens de mogelijkheid geboden om elders verkregen certificaten (niet zijnde de VVON) te uploaden en toe te voegen aan hun persoonlijk 'Overzicht Licentiepunten'. Ook dit kan via het persoonlijk VVON-account 'Mijn VVON'. Lees hier meer over op onze website.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 10,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 30,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 25 maart a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 25 maart a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 10
Niet ledenprijs € 30
30 maart 2022
19.00
2 licentiepunten
Fletcher Hotel te Heiloo - Kennemerstraatweg 425, 1851 PD