Geplaatst op 12 augustus 2023

VOL – GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR – 20 september 2023 – Masterclass (bijscholing) – Didactisch periodiseren

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een Masterclass met als thema ‘Didactisch periodiseren‘. De bijscholing vindt plaats WOENSDAG 20 SEPTEMBER  2023 bij Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4, 3526 KV te Utrecht. Deze Masterclass heeft eerder plaatsgevonden op 16 juni jl. in Uden. Vanwege de positieve en enthousiaste reacties na afloop, bieden wij deze bijscholing nogmaals aan, maar dan nu in Utrecht.

Docent is Anjo Coppus – Bedenker van “Laat ze spelen! Een didactische periodisering voor voetbal”, docent lichamelijke opvoeding en gepassioneerd voetbaltrainer.

Anjo Coppus zegt o.a. het volgende over deze Masterclass.
Hoe kan ik als trainer een speler een bepaalde keuze laten maken, zonder dat ik dat tegen hem zeg? Een vraag waar enorm veel diepgang achter zit als je tot een sluitend antwoord wil komen. Want: hoe leert een speler eigenlijk?

Hoe communiceert een trainer/coach (non)verbaal? Wat wil je binnen een team zowel individueel als binnen de groep bereiken? In mijn zoektocht als coach naar antwoorden op deze vragen neem ik jullie mee in mijn ontdekkingen, mijn openbaringen, mijn successen en mijn tegenslagen om uiteindelijk te eindigen met didactische periodisering.

Deelnemers krijgen 3 licentiepunten.

KLIK HIER voor het volledige programma van de Masterclass (bijscholing) en om je in te schrijven als deelnemer.