Geplaatst op 19 maart 2024

VOL – GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR – Bijscholing bij SC Genemuiden

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de bijscholing ‘Het trainen van spelprincipes binnen de huidige speelwijze van S.C. Genemuiden, door René van der Weij, hoofdtrainer S.C. Genemuiden’ De bijscholing vindt plaats op Maandag 15 april 2024 bij S.C. Genemuiden, Sportlaan 2b, 8281 CM Genemuiden.

Doel van de bijscholing is om deelnemers op een intensieve en inspirerende wijze kennis laten maken met de visie en werkwijze van René van der Weij als trainer, en met name de vertaling van data en videobeelden naar de praktijk passend binnen de spelprincipes zoals René deze hanteert.

Welke aspecten zullen aan bod komen:

  • De vertaling van theorie naar praktijk, welke spelprincipes hanteer je, hoe maak je aan de hand van data en videobeelden deze train baar, en toepasbaar, binnen je visie. Hoe is de samenwerking binnen de staf om optimaal gebruik te maken van deze informatie, wat is de visie van de club enzovoorts.
  • En uiteraard kunnen de deelnemers actief in gesprek met René over zijn spelprincipes, en hoe hij zich als trainer heeft ontwikkeld, En tevens kunnen de deelnemers met Arie in gesprek om aan de hand van zijn ervaringen, en de tips en tricks die hij in zijn presentatie bespreekbaar maakt, de aspecten data en videoanalyse verder toe te laten lichten.

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het aanvragen/verlengen van uw trainerslicentie.

KLIK HIER voor meer informatie en om in te schrijven.