Geplaatst op 16 mei 2022

De stemmen zijn geteld – De winnaars van een VVON Award zijn bekend

Na een seizoen zonder verkiezing, was het nu gelukkig wel weer mogelijk om in elk van onze zes districten trainers te nomineren voor de verkiezing van ‘beste trainer in het amateurvoetbal’. Vorig jaar was het de coronapandemie – waarin slechts een beperkt aantal wedstrijden konden worden gespeeld – die ons parten speelde. Maar dit seizoen kon er gelukkig wel een volledige competitie worden afgewerkt.

Voor het eerst konden VVON-leden digitaal hun stem uitbrengen op één van de drie genomineerde trainers in hun district. Bijna 30% van alle VVON leden hebben dit ook daadwerkelijk gedaan. En dit is wat ons betreft een zeer mooie ‘opkomst’. Het was in elk district ook een spannende race zo bleek toen de stemmen werden geteld. De verschillen waren klein, soms zeer klein. Maar uiteindelijk kan er maar één trainer in elk district de winnaar zijn. Het mooie aan deze verkiezing is dat de winnaars zijn gekozen door hun collega trainers. Dit geeft wat ons betreft nog extra glans aan deze VVON Awards.

De winnaars van een VVON Award zijn:

District Noord: Karlo Meppelink – vv VKW – 1e klasse (Zo)

District Oost: Ton Kosterman – sv Juliana ’31 – Hoofdklasse (Zo)

District West 1: Gertjan Tamerus – Koninklijke HFC – 2e Divisie

District West 2: Dogan Corneille – Excelsior Maassluis – 2e Divisie

District Zuid 1: Jurriaan van Poelje – vv Baronie – Hoofdklasse (Zo)

District Zuid 2: Frans Koenen – sv Venray – 1e klasse (Zo)

De uitreiking van de Awards zijn gepland voorafgaand aan een thuiswedstrijd van het betrokken elftal van de Award winnaar. We hopen dat dit allemaal is te plannen in de periode 21 mei t/m 6 juni.

Wij feliciteren uiteraard de Award Winnaars, maar ook de vereniging waar zij werkzaam zijn en ook hun elftal en (technische) staf.

KIJK HIER voor een volledig overzicht van alle genomineerden per district en alle overige informatie m.b.t. deze verkiezing.