Geplaatst op 10 mei 2023

Dit zijn de zes winnaars van een VVON Award seizoen 2022/’23

Evenals vorig jaar konden de VVON-leden ook nu weer digitaal hun stem uitbrengen voor de verkiezing van ‘beste trainer-coach’ in elk van de zes VVON-districten. Ook nu weer waren er in ieder district trainers genomineerd waaruit een keuze kon worden gemaakt. Voor alle duidelijkheid, de leden konden alleen een stem uitbrengen op de genomineerden in hun eigen district.

Bijna 40% van alle VVON leden hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. En dit is wat ons betreft een zeer mooie ‘opkomst’. Het was in elk district ook een spannende race zo bleek toen de stemmen werden geteld. De verschillen waren klein, soms zeer klein. Maar uiteindelijk kan er maar één trainer in elk district de winnaar zijn. Het mooie aan deze verkiezing is dat de winnaars zijn gekozen door hun collega trainers. Dit geeft wat ons betreft nog extra glans aan deze VVON Awards.

De winnaars van een VVON Award zijn:

District Noord: Ruud Jalving – ACV Assen – 3e Divisie (Za)

District Oost: Camiel Jager – AWC – 4e divisie (Zo)

District West 1: Willem Romp – Eemdijk – 4e Divisie (Za)

District West 2: Anthony Correia – v.v. Katwijk – 2e Divisie

District Zuid 1: Theo van Geffen – rksv Nemelaer – 1e klasse (Zo)

District Zuid 2: Sjoerd van der Coelen – RKsv Wittenhorst – 1e klasse (Zo)

 

De VVON Awards zullen worden uitgereikt op vrijdag 19 mei 2023 tijdens het VVON Trainerscongres te Zwolle.

Wij feliciteren de Award Winnaars van harte met deze mooie waardering. Maar de felicitaties gaan ook naar ook de verenigingen waar zij werkzaam zijn. En uiteraard kunnen ook alle genomineerden trots zijn op het feit dat zij tot de genomineerden behoorden van deze verkiezing.

KIJK HIER voor een volledig overzicht van alle genomineerden per district en alle overige informatie m.b.t. deze verkiezing.