Geplaatst op 27 april 2023

Nominaties VVON Awards seizoen 2022/’23 zijn bekend

Net zoals afgelopen jaar  zullen we ook dit jaar weer VVON Awards gaan uitreiken aan de ‘beste zes amateurtrainers’ (één in elk district) seizoen 2022/’23. In elk VVON-district worden jaarlijks drie (dit jaar vier in West 2) trainers genomineerd. 

Criteria. Om in aanmerking te komen voor een VVON Award dien je werkzaam te zijn als hoofdtrainer in het amateurvoetbal op UEFA A niveau (dus 1e klasse of hoger). Daarnaast zijn er een aantal criteria benoemd welke gebruikt worden bij het nomineren van de kandidaten.

De stemprocedure. In de periode van 5 mei tot 10 mei (12.00 uur) kunnen leden uit elk district een keuze maken uit de genomineerde kandidaten in hun district. De leden ontvangen op 5 mei een e-mail waarmee zij hun stem digitaal kunnen uitbrengen. Heb je op 5 mei geen e-mail ontvangen, laat ons dit dan even weten. Op 10 mei 12.00 uur eindigt de mogelijkheid om te kunnen stemmen. Op vrijdag 12 mei zal bekend worden gemaakt welke zes trainers (1 per district) zijn verkozen tot ‘beste trainer amateurvoetbal’ in het desbetreffende district.

De uitreiking van de Awards. Vorig jaar hebben we ervoor gekozen om de Awards uit te reiken voorafgaande aan een thuiswedstrijd van het elftal van de Award winnaar. Dit had o.a. te maken met het feit dat we het jaarlijkse trainerscongres in Zwolle niet konden organiseren vanwege de corona pandemie. Dit jaar gaat het congres in Zwolle gelukkig wel weer plaatsvinden, en wel op vrijdag 19 mei 2023 (de dag na Hemelvaart). En dus gaan we ook de VVON Awards weer uitreiken tijdens dit congres. Het is onze bedoeling dat we hier een jaarlijks terugkerend evenement van maken in Zwolle.

KIJK HIER voor het programma van het congres en om je in te schrijven als deelnemer. De inschrijving sluit wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Kijk hieronder voor een overzicht van de genomineerden per district.

GENOMINEERDEN NOORD

GENOMINEERDEN OOST

GENOMINEERDEN WEST 1

GENOMINEERDEN WEST 2

GENOMINEERDEN ZUID 1

GENOMINEERDEN ZUID 2