Geplaatst op 8 juli 2024

Het trainen van fysieke aspecten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Masterclass ‘Het trainen van fysieke aspecten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen‘. Deze Masterclass vindt plaats op Woensdag 14 augustus 2024 in de Businessclub van VV Smitshoek, Smitshoekse Baan 25, 2993 BZ te BarendrechtWe zijn bijzonder verheugd dat Wesley Bosman (bewegingswetenschapper en voormalig Head of Performance Excelsior Rotterdam) zijn medewerking wil verlenen aan deze praktijkgerichte Masterclass.

Deze masterclass gaat in op de fysieke aspecten van de seizoen voorbereiding. Hoe krijg je spelers individueel, en als team, zo fit mogelijk, en beperk je het risico op blessures.

Doel van de Masterclass:
Deelnemers op een interactieve en inspirerende manier kennis laten maken met de visie van Wesley Bosman, en zijn werkwijze. Vanuit zijn ervaring als performance trainer van individuele atleten, en als voormalig Head of Performance van Excelsior Rotterdam, zal hij zijn ideeën en gedachten met je delen.

Welke aspecten zullen aan bod komen:

  • “Praktische kennis is top, maar pas als je die kennis ook in theorie begrijpt, kun je levenslang genieten van mooie (fysieke) resultaten. Naast de wetenschap te vertalen naar de praktijk, is het daarom ook gaaf en vooral belangrijk die kennis op de juiste persoonlijke manier te verwoorden.”

Met dit als uitgangspunt zal Wesley in zijn interactieve presentatie ons meenemen in de seizoen voorbereiding. Hoe wordt je conditioneel ijzersterk, loop je minder kans op blessures, en welke tips en tricks kun je gebruiken om dit doel te bereiken. Gebruikmakend van een praktische tool, ‘tempo runs’, en zijn kennis en ervaring heb je na afloop van deze masterclass voldoende stof tot nadenken hoe je dit kunt/moet gaan toepassen bij de start van het seizoen.

LET OP:
Als je op voorhand vragen hebt, informatie over een specifiek onderwerp behandeld zou willen zien worden, uitdagingen hebt die je graag wilt delen zodat dit een onderdeel kan zijn van de bijscholing, stuur deze vragen of onderwerpen dan via secretaris@vvon.nl in, dan kan Wesley deze meenemen in zijn programma.

LEES VERDER VOOR MEER INFORMATIE EN OM IN TE SCHRIJVEN