Geplaatst op 1 oktober 2023

VOL – GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR – Masterclass ‘Hoe versterk je samen als staf, zowel de individuele kwaliteit van een speler, als de teamkwaliteiten’

De VVON nodigt je van harte uit tot het bijwonen van een Masterclass met als thema ‘Hoe versterk je samen als staf, zowel de individuele kwaliteit van een speler, als de teamkwaliteiten’. De bijscholing wordt op twee verschillende locaties aangeboden.

WOENSDAG 25 OKTOBER 2023 bij v.v. ESA, Sportcentrum Rijkerswoerd te Arnhem = = VOL – Geen plaatsen meer beschikbaar.

WOENSDAG 22 NOVEMBER 2023 in het stadion van Cambuur Leeuwarden = VOL – Geen plaatsen meer beschikbaar.

Jeroen Burghout (assistent-trainer Cambuur), zal samen met zijn collega’s Daan Ganzinga (performance coach), en Gergely Sandor (videoanalist), de deelnemers meenemen hoe er als staf gewerkt wordt aan het (door)ontwikkeling van individuele spelers, en de teamontwikkeling.

Deelnemers krijgen 3 licentiepunten.

KLIK HIER voor het volledige programma van de Masterclass (bijscholing) op 25 oktober 2023 en om je in te schrijven als deelnemer. Deze Masterclass is vol – Geen plaatsen meer beschikbaar.

KLIK HIER voor het volledige programma van de Masterclass (bijscholing) op 22 november 2023 en om je in te schrijven als deelnemer. Deze Masterclass is vol – Geen plaatsen meer beschikbaar.