Geplaatst op 26 september 2023

VOL – GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR – Studiedag met ‘Praktische handvatten voor trainers in het amateurvoetbal’ – 18 oktober 2023

De VVON nodigt je van harte uit tot het bijwonen van een studiedag welke wordt georganiseerd in samenwerking met het  CIOS Heerenveen/Leeuwarden. Tijdens deze studiedag worden diverse praktische handvaten aangereikt voor trainers die werkzaam zijn in het amateurvoetbal. De bijscholing vindt plaats op het CIOS Heerenveen/Leeuwarden, Abe Lenstra boulevard 29, 8448 JA Heerenveen.

Het plenaire gedeelte zal worden verzorgd door Henk de Jong van sc Cambuur. Tijdens het plenaire gedeelte gaat Henk dieper in over het samenstellen van selecties en staf. Met jarenlange ervaring in zowel het profvoetbal als amateurvoetbal weet hij als geen ander dat dit op alle niveaus weer anders is. In een interactie met de aanwezige deelnemers wil Henk bespreken hoe je komt tot de ideale samenstellingen van je staf en wat je hierbij nodig hebt als trainer-coach.

Workshops – 2 workshoprondes
Na het plenaire gedeelte nemen de deelnemers deel aan 2 workshops, waarbij zij een keuze kunnen maken uit 4 workshops die worden aangeboden.

Deelnemers krijgen 4 licentiepunten. Let op: er kunnen slechts 100 deelnemers worden toegelaten.

KLIK HIER voor het volledige programma van deze studiedag en om je in te schrijven als deelnemer.