Geplaatst op 26 mei 2022

Ton Kosterman – Hoofdtrainer Juliana ’31 – ontvangt VVON Award

Ton Kosterman ontving zondag 22 mei jl. uit handen van VVON-districtscoördinator Wim Benders de VVON Award voor ‘beste trainer amateurvoetbal district Oost seizoen 2021/2022’.

Op 16 mei jl. werd bekend dat Ton door zijn collega’s uit district Oost, via een digitale stemming, gekozen was als winnaar van deze Award. Voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen sv Meersen werd hij op Sportpark ‘De Broekkant’ toegesproken door Wim Benders en ontving hij vervolgens de VVON Award.

Ton Kosterman gaf zelf aan dat hij het winnen van de VVON Award beschouwde als een geweldig mooie waardering voor zijn periode van 27 jaar hoofdtrainerschap. Zijn carrière als hoofdtrainer voerde hem langs diverse clubs waaronder AWC, Alverna, Woezik, Wittenhorst en uiteraard zijn huidige club Juliana ’31, waarmee hij dit seizoen promoveerde naar de derde divisie.

Naast Ton waren ook Jurjan Wouda (Excelsior’31/3e Divisie za) en Eric Speelziek (Sparta Nijkerk/3e Divisie za) genomineerd in district Oost.

KIJK HIER voor een overzicht van de zes winnaars van een VVON Award.