Geplaatst op 11 mei 2024

VVON Awards seizoen 2023/’24 uitgereikt op Trainerscongres in Zwolle – Special Award voor René van der Kooij

Op vrijdag 10 mei 2024 zijn de VVON Awards seizoen 2023/’24 uitgereikt tijdens het Nederlands Trainerscongres in het stadion van PEC Zwolle. Evenals vorig jaar konden de VVON-leden ook nu weer digitaal hun stem uitbrengen voor de verkiezing van ‘beste trainer-coach’ in elk van de zes VVON-districten.

De winnaars werden, in afwijking van vorig jaar, pas bekend gemaakt tijdens het Trainerscongres. Alle genomineerden, 18 in totaal, waren als gast uitgenodigd om bij het congres aanwezig te zijn. En het mooie was dat alle genomineerden ook daadwerkelijk aanwezig waren.
Alle genomineerden kregen een oorkonde en een bos bloemen. En de zes winnaars kregen daarnaast ook nog een VVON Award.  Hieronder een foto van de zes winnaars.

Op de foto van links naar rechts:
Chris de Graaf (Spakenburg), Thomas Duivenvoorden (Quick Boys) , Dennis de Nooijer (Goes), Jos van der Veen (Excelsior ’31), Raymond Koenraadt (Mierlo Hout) en René van der Weij (Genemuiden).

Ook in het seizoen 2023/’24 is de Special Award uitgereikt
Net als vorig jaar werd ook dit jaar weer de Special Award uitgereikt. Deze Award wordt niet jaarlijks uitgereikt. Uitreiking vindt alleen plaats wanneer, in de ogen van het VVON-bestuur, een buitengewone en/of unieke prestatie is geleverd  door een trainer-coach.
Dit jaar werd de Special Award uitgereikt aan René van der Kooij. Hij bereikte met Hercules de 1/8 finale van het KNVB-bekertoernooi seizoen 2023/’24 door AFC Ajax te verslaan. Hercules won in stadion Galgenwaard te Utrecht met 3 -2 van het grote Ajax. Hierdoor werd Ajax voor het eerst in de historie uitgeschakeld door een amateurploeg in het KNVB-bekertoernooi.
Hieronder de foto met René van der Kooij, de winnaar van de Special Award.

Op onderstaande foto de 18 genomineerde trainers voor een VVON Award seizoen 2023/’24

Kijk hieronder voor een overzicht van de 18 genomineerden VVON Award seizoen 2023/’24

GENOMINEERDEN NOORD

GENOMINEERDEN OOST

GENOMINEERDEN WEST 1

GENOMINEERDEN WEST 2

GENOMINEERDEN ZUID 1

GENOMINEERDEN ZUID 2