Geplaatst op 18 april 2024

Nominaties VVON Awards seizoen 2023/’24 zijn bekend

Net zoals afgelopen jaar  zullen we ook dit jaar weer VVON Awards gaan uitreiken aan de ‘beste zes amateurtrainers’ (één in elk district) seizoen 2023/’24. In elk VVON-district worden jaarlijks drie trainers genomineerd. 

Criteria. Om in aanmerking te komen voor een VVON Award dien je werkzaam te zijn als hoofdtrainer in het amateurvoetbal op UEFA A niveau (dus 1e klasse of hoger). Daarnaast zijn er een aantal criteria benoemd welke gebruikt worden bij het nomineren van de kandidaten.

De stemprocedure. In de periode van 26 april tot 1 mei (12.00 uur) kunnen leden uit elk district een keuze maken uit de genomineerde kandidaten in hun district. De leden ontvangen op 26 april een e-mail (en op 29 april nog een reminder) waarmee zij hun stem digitaal kunnen uitbrengen. Kijk ook of de e-mail wellicht in de spam is terechtgekomen.

Geen e-mail ontvangen om jouw stem uit te brengen? Wil je wel jouw stem uitbrengen en ben je lid van de VVON, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl o.v.v. voornaam, achternaam en geboortedatum. Je krijgt dan een e-mail met daarin een unieke link om jouw stem uit te brengen. Doe dit wel ruim voor 1 mei 12.00 uur.

Op 1 mei 12.00 uur eindigt de mogelijkheid om te kunnen stemmen. Tijdens het congres op vrijdag 10 mei zal bekend worden gemaakt welke zes trainers (1 per district) zijn verkozen tot ‘beste trainer amateurvoetbal’ in het desbetreffende district.

De uitreiking van de Awards. Net zoals vorig jaar zullen we ook nu weer de Awards gaan uitreiken tijdens het Nederlands Trainerscongres op vrijdag 10 mei a.s. in het PEC Zwolle stadion. Het verschil ten opzichte van vorig jaar is dat de winnaars pas tijdens het congres bekend worden gemaakt. Dit betekent ook dat alle genomineerden zijn/worden uitgenodigd om als speciale gast aanwezig te zijn.

KIJK HIER voor het programma van het congres.. De inschrijving is inmiddels gesloten omdat de maximale capaciteit is bereikt.

Kijk hieronder voor een overzicht van de genomineerden per district.

GENOMINEERDEN NOORD

GENOMINEERDEN OOST

GENOMINEERDEN WEST 1

GENOMINEERDEN WEST 2

GENOMINEERDEN ZUID 1

GENOMINEERDEN ZUID 2


Hieronder de winnaars van het vorige seizoen 2022/’23